Nyheter
Det siste fra ULVIS

Gjengen på Flåm, etter en helg fylt av fantastiske opplevelser. Fotograf: Ingebjørg Hopland.

Vi er så glad for at vi fikk ta turen på Rallarvegen igjen i år. Det har vært en helt fantastisk tur med en fin kombo av hyttekos, sykkeltur, naturopplevelser, telting, bålkos, friluftsliv og full fart.

Det så først litt mørkt ut med tanke på været som var meldt på Finse helgen vi skulle reise - my regn og vind på fredagen! Ikke det beste sykkeltur været akkurat. Derfor lette vi i dagene før turen etter en mulighet for overnatting innendørs fra fredag til lørdag. Etter mye leting uten hell, vurderte vi også avlyse turen - men så helt på tampen meldte det seg en fantastisk mulighet: Steinboligen på Finse var ledig og der skulle vi få lov å få ly for natten. Wow, det var helt fantastiske nyheter og vi kunne senke skuldrene; Nå ble det tur på Rallarvegen allikevel og attpåtil med overnatting på en utrolig flott lodge som start - det blir jo ikke bedre enn det :)


Bilde av jentene samlet rundt bålet. Fotograf: Maren Stensvåg.

Helgens tur til Herdla bød på nydelig vær, gøyale aktiviteter og god mat ?

Campen vår ble satt opp ved en lavvo og bålplass. Her koste vi oss med god mat, mat i naturen og taco. Det ble tid til både øksekasting, ball-lek og floke. Vi brynte oss på oppgaver i naturen med en natursti og gikk på  eventyr inn i et tunnelsystem fra krigen ?

Alt i alt; en helt super tur på Herdla og vi tar gjerne turen hit igjen  ?

Lions Club Askøy overrasket Remi Krognes, ULVIS styreleder, med en sjekk på 10.000 kr.

Vi i ULVIS er utrolig glad for bidraget fra Lions Club på Askøy. Disse pengene vil gi oss mulighet til å kjøpe inn fritidsutstyr og arrangerer flotte turer med ungdom :) 

Tusen, tusen takk!

Lions Club Askøy Facebook side


På togstasjonen i Bergen - snart på vei til Finse.

ULVIS som prosjekt startet med en tanke om å sykle rallarveien med ungdommer som fortjente det, som ønsket det og som kunne ha utbytte av det. Sykkelturen på rallarveien markerer slutten på det første gjennomførte årshjulet i ULVIS. Det har vært et fantastisk år, der vi har blitt kjent med mange flotte ungdommer fra Askøy. Gjennom ulike aktiviteter og turer har vi og ungdommen forberedt oss til Norges vakreste sykkeltur langs Rallarvegen. Endelig var det tid for å sykle Rallarvegen!

Turen på Rallarvegen fra Finse til Flåm ble gjennomført med fire voksne frivillige fra ULVIS og 8 spreke og flinke ungdommer i den kategorien som gir oss voksne håp for fremtiden. Sykkelturen ble delt opp i tre deler; Sykkeltur Finse – Nedre Grøndalsvatnet (fredag), Campdag ved Nedre Grøndalsvatnet (lørdag) og Sykkelturen fra Nedre Grøndalsvatnet - Flåm (søndag).