Nyheter
Det siste fra ULVIS
Bilde av Espen Pedersen i ULVIS. Fotograf: Christine Fagerbakke
Bilde av Espen Pedersen i ULVIS. Fotograf: Christine Fagerbakke

Vi samarbeider med UNG Sommer og Askøy kommune og setter opp mange flotte turer i sommer! Det blir aktivitetsdag, kanopadling, telting, grilling, fisking, bålkos, og mye mer. Ja, vi går en super sommer i møte ?  Dette kan du lese mer om i Askøyværingen (abo), som har intervjuet Espen Pedersen fra ULVIS - "Samarbeid gir rikelig med aktivitetstilbud til unge" - Askøyværingen.

Askøy Kommune er en av ULVIS sine viktigste støttespiller og samarbeidet med dem og andre sponsorer gjør det mulig for ULVIS å arrangere turer og aktiviteter gjennom hele året.

Askøy kommune lanserte «Ung sommer» i 2016. Dette er ferieaktiviteter tilrettelagt for deg som er fra 13 til 19 år. UNG Sommer tilbyr mange spennende aktiviteter f.eks. telttur, klatring, kanopadling, fisking, badeaktiviteter, kunst kurs og mye mye mer. Det var en suksess i fjor og nå har er det klart for en ny runde med UNG Sommer. I år er det andre året ULVIS samarbeider med UNG Sommer og vi har i år 2 arrangementer på programmet deres. Vi arrangerer

UNG Sommer er et gratis tilbud for ungdom i Askøy Kommune.

"Støtten vi mottar gjennom dette prosjektet går uavkortet til Ung Sommer og de 10–12 gratis aktivitetene og turene vi arrangerer gjennom året" 

Espen Pedersen, ULVIS.

Du kan også lese mer om sommeraktivitetene våre her: Ulvis.no/turer-og-aktiviteter ?

Vi i ULVIS gleder oss utrolig mye til sommerens aktiviteter, og håper du vil være med ;)