Om Oss
Hva gjør vi

Ungdom

I alderen
13 til 17 år

Læring

Seg selv, naturen og hverandre

Vennskap

Knytte nye
bånd

Inspirasjon

Til personlig
utvikling

Selvrealisering

Gjennom opplevelser og mestring

Å Gi Opplevelser Verdt Å Dele

ULVIS er en frivillighetsorganisasjon, stiftet 10.01.16, som arbeider for å gi barn og unge et utvidet fritidstilbud. ULVIS bidrar med gode rollemodeller og voksne som kan bidra til å skape trygghet og positive fritidsopplevelser.

Formål

Formål

Vi ønsker først og fremst å være et tilbud til ungdommer på Askøy, i alderen 12-18 år (minimum ungdomskoleelev). Med fokus på utvikling gjennom blant annet læring, vennskap, inspirasjon og selvrealisering drar vi på tur.

ULVIS ønsker å aktivisere ungdom som av ulike årsaker ikke får tilbud om denne type aktivitet, eller som enda ikke har funnet en idrettsaktivitet som passer for dem.

ULVIS arrangerer 12-15 turer/aktiviteter årlig, der vi bruker naturen som utgangspunkt for å skape opplevelser som er verdt å dele. Turene og aktivitetene vi arrangerer er gratis for deltakerne.

New item

Hva gjør vi

Vi ønsker å introdusere ungdom i Askøy Kommune for friluftsliv innen trygge rammer, sammen med tydelige voksne. Det vil være fokus på godt inkluderings- og integreringsarbeid.

Vi arrangerer turer lokalt og regionalt med blant annet telt, bål, pil og bue-skyting, kanopadling, fisking, sykling og øvelse i bruk av utstyr og mestring av friluftslivet.

ULVIS er stiftet for å gi ungdommene minner for livet, at de skal bli trygg på seg selv, få oppleve mestring og å "bli sett". Vi er fornøyd når ungdommene forlater organisasjonen, med et nytt sett med "skills", og et positivt syn på friluftsliv.

Teamet

ULVIS består av en gruppe engasjerte frivillige, som alle bestemt på å bidra til at ungdommer på Askøy skal få et utvidet fritidstilbud. Alle medlemmene i organisasjonen har et godt forhold til naturen. Teltturer, kanoturer, fisking, sykling, klatring, bålfyring, dykking, kart og kompass, og lang- og kortturer har vi erfaring med. Vi har fokus på gode ferdigheter, sikkerhet og interesse for natur, miljø og kulturarv.

Alle i teamet har ulike bakgrunner og egenskaper. Felles for alle er at de har gode holdninger, glede av å være i naturen og ikke minst glede av å dele opplevelser med andre. Vi har blant annet kompetanse innen kokkefaget, ledelse, pedagogikk, marked, web og design og villmark/friluftsliv.

Remi

Remi

Mange kjenner nok Remi som butikksjef på KIWI Kleppestø. Han er utdannet kokk og har mye erfaring med ledelse i arbeidslivet. Remi er 32 år gammel og er engasjert i friluftsliv - da spesielt dykking.
Espen

Espen

Espen har erfaring som leder i næringslivet, administrasjon, personal, rekruttering, pedagogikk og næringsmiddelfag. Han er også spesielt interessert i fisking både i sjø og ferskvann.
Kimmi

Kim-Ruben

Kim-Ruben jobber som lærer på Florvåg skole. Han har tidligere erfaring med bruk av uteskole i undervisningen, og bidrar med sin pedagogiske kompetanse.
Hildegunn

Hildegunn

Hildegunn er grafisk designer og webansvarlig i ULVIS, og flink til alt det som vi andre ikke er så flinke til. Viktigst er likevel hennes evne til å sette hovedpersonen i fokus, og at hun trives i naturen. Hun ser alltid frem til å komme i gang med neste tur!
MAren

Maren

Maren er utdannet førskolelærer og jobber i friluftsbarnehage. Hun er svært glad i teltturer, vakre solnedganger og gøyale vinteraktiviteter. Hun bidrar med god og allsidig kunnskap innen friluftsliv og pedagogisk kompetanse.
Vi har mye kompetanse i organisasjonen i dag, men vil ha behov for flere dyktige mennesker etter hvert som organisasjonen utvides.