Turer og Aktiviteter
Vær med på opplevelse verdt å dele

Nedenfor finner du planlagte turer og aktiviteter. Vi jobber hele tiden med nye turer - Følg med!

Træet Gård, hytte til Bergen og Hordaland Turlag. Foto: Karl H. Olsen.

ULVIS arrangerer overnattingstur til Træet Gård på Osterøy. Vi kjører til Blomdalen. Her blir det en kort gåtur inn til hytten. Vi skal nyte livet med å gå på tur med godt selskap,snacks, kose oss med hyttelivet og prate sammen om alt og ingenting. Kanskje du finner en ny venn på turen?

Leirbål på stranden

Velkommen til friluftshelg på Herdla. Nå er våren her og det det er godt å være ute. På Herdla blir det blir natursti og andre friluftsaktiviteter, som utekjøkken og bålkos. Dere vil få mulighet til å lære mer om hvordan man kan utnytte naturen til mat og redskaper. Om været tillater det, kan vi sove under åpen himmel, hvis ikke søker vi ly i teltene våre for natten. Vi gleder oss til en knall helg på Herdla ;)

Kollevåg badestrand i Askøy kommune. Foto: Cavernica, Wikipedia.org.

ULVIS arrangerer sykkeltur fra Kleppestø til Kollevågen med overnatting i telt. Vi sykler i samlet flokk fra Kleppestø til Askøy senteret og videre mot Ravnanger. Derfra tar vi “gamleveien” til Kollevågen. I Kollevågen satser vi på godt vær med mange før-sommerlige leker og aktiviteter og setter opp camp med telt. Det blir god bespisning og både styrte og frie aktiviteter, alt etter hva deltakerne ønsker.

Skarvøyna Sommeren 2016. Foto: Hildegunn Strømmen.

ULVIS og UNG Sommer (Askøy Kommune) arrangerer Overnattingstur til Skarvøy. Vi padler til Skarvøy, setter opp camp, fisker og prøver oss på mange spennende friluftsaktiviteter, før vi tilbringer natten i telt eller under åpen himmel.