Turer og Aktiviteter
Vær med på opplevelse verdt å dele
Træet Gård, hytte til Bergen og Hordaland Turlag. Foto: Karl H. Olsen.

ULVIS arrangerer overnattingstur til Træet Gård på Osterøy (tidligere: Turnerhytten - endret grunnet mye snø). ULVIS arrangerer overnattingstur på Træet Gård. Dette fordi Turnerhytten blir et for ambisiøst mål med all snøen som er kommet. Istedet velger vi å dra til Osterøy! Vi kjører til Blomdalen. Her blir det en kort gåtur inn til hytten. Vi skal nyte livet med å gå på tur med godt selskap,snacks, kose oss med hyttelivet og prate sammen om alt og ingenting. Kanskje du finner en ny venn på turen?</p>

Litt om Træet Gård: Træet gård på Osterøy er et restaurert småbruk, vel 100 år gammelt. Det ligger vel 10 kilometer fra Bruvik på Osterøys østside. Hytten ligger bare 200 meter over havet i idylliske omgivelser, med fine turmuligheter sommer som vinter. Hytten er lett tilgjengelig via grusvei en knapp kilometer fra parkeringsplass.

Vi ønsker ungdommer hjertelig velkommen til å bli med oss på en liten helgeopplevelse :)

Turen er for ungdom mellom 12 og 18 år (minimum ungdomsskoleelev).
Turen er GRATIS for deltagerne.

Program

  • Oppmøte på Kleppestø kai ved runde huset fredag kl. 17:00
  • Herfra blir det transport til Træet Gård på Osterøy, kjøretid: 1,5 timer.
  • Vi går i rolig tempo til Træet Gård, en knapp kilometer fra parkeringsplassen. Med hodelykter i mørket nyter vi stemningen i vinterlandskapet, og håper kanskje vi får se noe spennende på veien. 
  • Vi koser oss rundt bålet eller i hytten, blir kjent og slapper av.
  • Lørdag prøver vi oss på litt lek og moro, kanskje en tur i vakre omgivelser og lunsj ved bålet før hytten ryddes ut og vi reiser tilbake til Kleppestø. 
  • Retur til Kleppestø ca. Kl 18:00 med forbehold om endringer.

Påmelding